Börjat testa på studiofotografering

Posted on 15 Apr 2013

Då har jag börjat testa lite smått att fotografera i en provisorisk hemmastudio. Ingen bra bakgrund och klent med plats i vardagsrummet gör det inte till det lättaste, men finns viljan så gör man det bästa av situationen helt enkelt :)

Har skaffat två studioblixtar på 160 watt, den ena med softbox och den andra med ett paraply. Förutom detta har jag en Nikon sb-800 ifall jag vill göra fler effekter på bakgrund eller så, men insåg ganska snabbt att det blir lite för mycket att försöka hålla koll på så valde jag att hålla mig till en studioblixt till att börja med. Ska lära mig krypa innan jag springer alltså :)

Förutom att bakgrunden var så dålig vilket gjorde att det krävdes lite extra efterarbete så är jag hyfsat nöjd med resultatet.

What Others Are Saying

  1. Jessica K 27 Aug 2013 at 15:38

    Tycker absolut det blev ett bra resultat! Jag blir själv sugen på att testa studiefotografering (fast hemma då…) men har varken blixtar eller annan utrustning…men det kanske kommer, så småningom. Inspirerad blir man i alla fall av att läsa om din start här! :)

    • Bello 28 Aug 2013 at 7:40

      Tack! Har kikat runt lite på din blogg och du har grymt mycket fina foton så förstår att du är sugen på att börja experimentera i studion. Du fixar säkert det lika bra så hoppas det blir snart :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>