King of Pop! Mitt första försök med akryl.

Posted on 21 Feb 2013

King of Pop! Vad kunde vara ett bättre motiv att börja göra sina första penseldrag i akryl med än min gamla idol Michael Jackson! Absolut inga problem att hitta inspiration för det finns så mycket coola motiv att välja på. Men aj va svårt det var att måla när man endast är van att teckna. Hade ju inte skadat med lite bättre penslar heller, insåg jag när jag skaffade lite riktiga grejer till ett senare projekt. :) Men, helt ok måste jag säga för första försöket, fick mersmak. Skulle dock vilja göra om det hela på mycket större canvas, det får bli ett framtida projekt.

Be the first to leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>