Tips på konstutställning i Borlänge

Posted on 27 Apr 2013

Foton av tavlor av konstnären Lennart Sand

Tavlor målade av konstnären Lennart Sand – http://lennartsand.se/

Var förbi Bragegallerian i Borlänge igår eftermiddag och råkade se att Lennart Sand och en annan konstnär (har tyvärr glömt namnet just nu) hade en utställning där så eftersom jag hade tid över så passade jag på att stanna till och gå runt där och kika lite.

Första halvan av utställningen var tavlor från den andra konstnären och det var väldigt fina tavlor på naturmotiv från både sverige men även indien där han har rest. Men när jag hade gått runt halva och kom till Lennarts tavlor tappade man nästan hakan, maken till naturtrogna tavlor har jag nog aldrig sett! De var som foton, man fick gå bra nära för att se att det verkligen var en målning :) Och han har sån härlig skärpa på detaljerna som verkligen lyfter tavlorna och känslan blir ju inte sämre av att de flesta av tavlorna var gigantiska kändes det som, typ 150×100 cm. Så har ni chansen tycker jag verkligen ni ska gå in där och se på tavlorna live.

 

Be the first to leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>